OMA MAKIA

TARINA

oma makia

Kristiina pääkkö

Torniolainen, Oma Makia on uuden ajan suklaapaja, joka valmistaa suklaan ystäville herkullisia nautintoja uniikkien käsinmaalattujen, kiiltävien konvehtien muodossa.

Suklaatuotteiden sydämenä, täytteinä aromikkaat lappilaiset maut

Suosin puhtaita, korkealaatuisia, lähellä kasvavia, aromikkaita superruoan raaka-aineita, jotka kerätään itse lappilaisista metsistä, soilta ja tuntureilta. Haluan jakaa kanssasi ilon lähiluonnon puhtaista raaka-aineista ja marjojen ja erityisesti hillan poiminnasta saamani kehon ja mielen hyvinvoinnin suklaatuotteissani. Niiden puhtaat raaka-aineet ja hyvät ravintoarvot takaavat täytteiden herkät ja samalla juhlavat maut.

Oman Makian suklaasalaisuudet Kristiinalta ammattitaidolla ja tunteella

Ammatiltani olen opettaja ja työskentelen Ammattiopisto Lappiassa, elintarvikealan opettajana leipuri-kondiittoreille. Olen hankkinut ammattitaitoni kouluttautumalla sekä kotimaassa, että ulkomailla perinteikkäiden suklaamestareiden opissa mm. Sveitsissä, Saksassa ja Belgiassa. Vahva ammattitaito, innostus ja intohimo suklaata ja rakkaus Lapin puhtaita raaka-aineita kohtaan on innoittanut minua kehittämään ja luomaan uniikkeja suklaakonvehteja. Olen yhdistänyt Lapin luonnon aromikkaat ja puhtaat marjat, kasvit ja maut suklaan sydämeksi, joita voit nauttia Oman Makian tuotteissa.

Terveisin

Kristiina